swett_sub_1583
swett_sub_1582
swett_sub_1581
swett_sub_1580

közben megolvadnak, extra puhasággal gazdagítva a tésztát, ami sokáig friss és szaftos marad.

A ChocOrangooo is klasszikus ünnepi ízeket rejt, hiszen
a kakaós alapot sütésálló narancsdarabok egészítik ki. És ha már a csokoládénál tartunk, itt a Double Choc Cake: a Zeelandia cukrász technológusai a csokis sütemények és torták rajongói számára alkották meg ezt a terméket, amiben annyi a csokoládé, hogy méltán viseli a ’Dupla Csokoládé’ nevet. A Double Choc Cake keverékkel nagyon könnyű dolgozni, ezért használatával rengeteg időt lehet megtakarítani. 

A Zeelandia kínálatának ötödik különlegessége a Green Teaaa, amiből kellemes, zöld színű és zöld tea illatú sütemények készíthetők. A keverék egyaránt jól használható az egyszerű receptekhez és a desszertekhez, ráadásul nem tartalmaz sűrítőszereket, emulgeálószereket, módosított keményítőket és mesterséges színezékeket.

A puha piskótaszív klasszikus desszert, ami rengeteg különféle bevonóval és díszítéssel varázsolható egyedivé. Nagy előnye, hogy könnyű elkészíteni és sokáig friss marad, ráadásul csomagolni és szállítani is egyszerű ezt a süteményt, amit a felnőttek ugyanolyan szívesen vásárolnak, mint a gyerekek.

A Zeelandia választékában szereplő Jung Dinkel Rühr alaptészta-keverék teljes kiőrlésű német tönkölybúzából készül. Értékes tápanyagai, jó íze és kiváló minősége miatt a tönkölybúza manapság az egyik legdivatosabb gabonaféle. Az alaptésztaként is tökéletes Junghoz szabadon választható a zsiradék, így a vajjal készült süteményekhez is ideális.

Aki kifejezetten a karácsonyi időszakhoz szeretné igazítani a kínálatát, annak a Zeelandia három terméket is kínál. Az egyik a Caramellooo, amelynek karamellás íze önmagában is kiváló, de gyümölcstöltelékekkel, pudingokkal is remekül variálható. A keverék tejkaramella darabokat is tartalmaz, amelyek sütés 

diszre vissza
swett_sub_1579
pite01_1524

sweet_sub

13/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...