Növényi zsír alapanyagának és értékes összetevőinek köszönhetően a Scaldis Dark rendkívül sokféle felhasználási célra alkalmas. A bevonat kifogástalan fényű lesz, nem túl rideg, konzisztencia-tulajdonságai (állaga, sűrűsége) pedig optimálisak.
A Scaldis Darkból készült bevonómassza nem igényel a kakaóvajhoz hasonló temperálást. Ajánlott felhasználási hőmérséklete kb. 40 °C, és olvadási tulajdonságai is kiválóak: az olvadékonysága csak 30 °C felett jelentkezik érezhetően. Ez az anyag kiválóan alkalmas masnik, szalagok kialakítására, torták, sütemények tetejére, valamint díszmunkák készítésére is.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.