Scaldis Dark

Növényi zsír alapanyagának és értékes összetevőinek  köszönhetően a Scaldis Dark rendkívül sokféle felhasználási célra alkalmas. A bevonat kifogástalan fényű lesz, nem túl rideg, konzisztencia-tulajdonságai (állaga, sűrűsége) pedig optimálisak.

A Scaldis Darkból készült bevonómassza nem igényel a kakaóvajhoz hasonló temperálást. Ajánlott felhasználási hőmérséklete kb. 40 °C, és olvadási tulajdonságai is kiválóak: az olvadékonysága csak 30 °C felett jelentkezik érezhetően. Ez az anyag kiválóan alkalmas masnik, szalagok kialakítására, torták, sütemények tetejére, valamint díszmunkák készítésére is.

disz_headline

TOVÁBB

Egy szép süteményre az áthúzással vagy a mártással tesszük fel a koronát, ezért is nagyon fontos,
hogy a felület hibátlan legyen. Sok cukrásznak megvan a maga tökéletes receptje a bevonó anyagra,
de mint tudjuk, mindennel lehet hibázni – ám a Zeelandia erre is kínál megoldást.

Vraag_804
Diszites_1380

Scaldis

12/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...