Mindig meglep, milyen gyorsan repül az idő: máris eltelt egy fél év magazinunk előző számának megjelenése óta. Köszönjük Önöknek a sok visszajelzést és ötletet, mert ezekre építve még jobb, még hasznosabb lapszámot készíthettünk. Ez már csak azért is lényeges, mert az előttünk álló ünnepi időszak nagyon fontos az egész iparág számára, így még időben adhatunk Önöknek hasznos ötleteket a szezon fő termékeivel kapcsolatban. Ezért is szenteltünk egy teljes cikket a máknak, a tél egyik legkedveltebb töltelékének, egy másik írásban pedig szakértőnk és mestercukrászunk mondja el, miben különbözik a jogszabály szerint és a gyakorlatban a bejgli az egyszerű tekercstől.
De ne szaladjunk ennyire előre az időben, hiszen az előttünk álló ősz egy jubileumi évfordulót is tartogat a számunkra. Idén ünnepeljük a Molke Aktív tizedik évfordulóját, és hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a Molke immár egy évtizede hihetetlenül népszerű – sőt évről évre egyre többen rendelik meg ezt a termékünket.
Az előző lapszámban megkezdett sorozataink rengeteg olvasót érdekeltek, ezért most újabb ötleteket osztunk meg Önökkel a felületi dekorációkról, valamint a fermentációról, amivel kapcsolatban most a kovászban áztatott magvakról lesz szó. Izgalmas meglepetésekkel készültünk
a pékeknek és a cukrászoknak, és remélem, hogy magazinunk olvasása mindenkinek kellemes, hasznos időtöltést jelent majd. Eredményes és kitartó munkát kívánok Önöknek a következő hónapokra!
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.