kakao_sub_1588

Kakaós csiga, kakaós kalács, kakaós kuglóf… csupa olyan termék, amelyek szinte minden pékségben megtalálhatók. A kakaó diadalútja azonban nem mostanában kezdődött, hanem még Dél-Amerika felfedezése idején, ahonnan az első hódítók hazahozták az indiánok szent növényét és kedvelt ínyenc­­ségét. Az 1600-as években már Európa közkedvelt itala volt a forró csokoládé, a süteményekben viszont csak jóval később kezdték töltelékként használni.

Így vált a kakaó szinte észrevétlenül hétköznapjaink részévé, és olyan alapanyaggá, ami minden évszakban, szezontól függetlenül egyformán népszerű. A kakaós áruk szinte sosem hiányozhatnak egy pékség kínálatából, ezért mindenképpen érdemes komoly figyelmet fordítani a megfelelő töltelék kiválasztására. A Zeelandia háromféle kakaós tölteléket is kínál, méghozzá mindhármat a prémium kategóriában, hogy ügyfelei a lehető legkarakteresebb, harmonikus ízekkel csábíthassák a vásárlókat. 

A jellegzetes kakaós ízvilágot kínáló Kakaó Gold kifejezetten sokoldalú, széles körben felhasználható termék, ami szárazon szórással, krémként habzsákkal vagy töltőgéppel töltve, felületre kenve, de akár pasztaként a tésztába hajtogatva is tökéletesen alkalmazható. A másik töltelék a Kakaó Classic, amelynek enyhén rumos íze különleges, pikáns ízt ad a péksüteményeknek, a Kakaó de Lux pedig olyan egyedi töltelék, amely 12 százalékban csokoládédarabokat tartalmaz, és ezek a sütés során sem tűnnek el.

diszre vissza
pite01_1524

kakao_sub

14/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...