Kakaós csiga, kakaós kalács, kakaós kuglóf… csupa olyan termék, amelyek szinte minden pékségben megtalálhatók. A kakaó diadalútja azonban nem mostanában kezdődött, hanem még Dél-Amerika felfedezése idején, ahonnan az első hódítók hazahozták az indiánok szent növényét és kedvelt ínyencségét. Az 1600-as években már Európa közkedvelt itala volt a forró csokoládé, a süteményekben viszont csak jóval később kezdték töltelékként használni.
Így vált a kakaó szinte észrevétlenül hétköznapjaink részévé, és olyan alapanyaggá, ami minden évszakban, szezontól függetlenül egyformán népszerű. A kakaós áruk szinte sosem hiányozhatnak egy pékség kínálatából, ezért mindenképpen érdemes komoly figyelmet fordítani a megfelelő töltelék kiválasztására. A Zeelandia háromféle kakaós tölteléket is kínál, méghozzá mindhármat a prémium kategóriában, hogy ügyfelei a lehető legkarakteresebb, harmonikus ízekkel csábíthassák a vásárlókat.
A jellegzetes kakaós ízvilágot kínáló Kakaó Gold kifejezetten sokoldalú, széles körben felhasználható termék, ami szárazon szórással, krémként habzsákkal vagy töltőgéppel töltve, felületre kenve, de akár pasztaként a tésztába hajtogatva is tökéletesen alkalmazható. A másik töltelék a Kakaó Classic, amelynek enyhén rumos íze különleges, pikáns ízt ad a péksüteményeknek, a Kakaó de Lux pedig olyan egyedi töltelék, amely 12 százalékban csokoládédarabokat tartalmaz, és ezek a sütés során sem tűnnek el.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.