KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐK ÉS SZAKTUDÁS
TISZTA ÉLVEZET
ERŐS FOGYASZTÓI MÁGNES
A csokoládé fontos alapanyag a cukrászok és pékek számára, hiszen sokféleképpen felhasználható:
bevonásra, töltésre, dekorálásra, vagy éppen bonbon és táblás csokoládé készítésére. A cukrászok és
a csokoládémesterek inkább a különleges ízeket és tulajdonságokat keresik, a pékségek pedig
a sokoldalú és könnyű felhasználásra fektetnek nagyobb hangsúlyt. Kiváló temperálási tulajdonságuknak
köszönhetően az Arabesque termékeket egyszerűen és változatosan használhatjuk.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.