eloszo_titulus
eloszo_foto
eloszo_headline

Izgalmas feladat volt számunkra a Zeema első számának összeállítása. Ahogy gyűltek az ötletek, egyre több szakemberünk érezte úgy, hogy neki is rengeteg hasznos mondanivalója van a pékeknek, cukrászoknak és vendéglátóknak. Hamar kikristályosodott, hogy ez a magazin jóval több lesz, mint egy szokványos reklámkiadvány, ami egyszerűen csak felsorolja termékeink előnyeit.

 

Nem, ennél sokkal többet tudunk és akarunk nyújtani. Munkatársaink rengeteg tudással és háttéranyaggal rendelkeznek – ez pedig olyan érték, amit mindenképpen meg kell osztanunk olvasóinkkal. Szeretnénk beavatni önöket a jó rozskenyér készítésének technológiájába, ötleteket adni a tavaszi sütemény-trendekhez, feltárni a kovászainkban rejlő lehetőségeket, elmondani, mitől lesz igazán jó egy gyümölcstöltelék, vagy hogy mi a ropogós ciabatta titka.

 

A Magyar Zeelandia vezetőjeként mindig arra törekedtem, hogy vállalatunknál az ország legjobb szakemberei dolgozzanak. Nekünk ugyanis az a feladatunk, hogy anyacégünk termékeinek értékesítése mellett hozzáadott értéket is adjunk, méghozzá nemcsak a Zeelandia, hanem minden egyes ügyfelünk számára. Ezért született meg ez a magazin, és ez az oka, hogy ezentúl rendszeresen, évente két alkalommal is megjelenik majd, tájékoztatva önöket a legújabb fejlesztésekről, ezzel is segítve üzletük fejlődését.

 

Üdvözlettel: Nagyné Kovács Szilvia

eloszo_zigzag
Voorwoord_666

eloszo

2/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...