Izgalmas feladat volt számunkra a Zeema első számának összeállítása. Ahogy gyűltek az ötletek, egyre több szakemberünk érezte úgy, hogy neki is rengeteg hasznos mondanivalója van a pékeknek, cukrászoknak és vendéglátóknak. Hamar kikristályosodott, hogy ez a magazin jóval több lesz, mint egy szokványos reklámkiadvány, ami egyszerűen csak felsorolja termékeink előnyeit.
Nem, ennél sokkal többet tudunk és akarunk nyújtani. Munkatársaink rengeteg tudással és háttéranyaggal rendelkeznek – ez pedig olyan érték, amit mindenképpen meg kell osztanunk olvasóinkkal. Szeretnénk beavatni önöket a jó rozskenyér készítésének technológiájába, ötleteket adni a tavaszi sütemény-trendekhez, feltárni a kovászainkban rejlő lehetőségeket, elmondani, mitől lesz igazán jó egy gyümölcstöltelék, vagy hogy mi a ropogós ciabatta titka.
A Magyar Zeelandia vezetőjeként mindig arra törekedtem, hogy vállalatunknál az ország legjobb szakemberei dolgozzanak. Nekünk ugyanis az a feladatunk, hogy anyacégünk termékeinek értékesítése mellett hozzáadott értéket is adjunk, méghozzá nemcsak a Zeelandia, hanem minden egyes ügyfelünk számára. Ezért született meg ez a magazin, és ez az oka, hogy ezentúl rendszeresen, évente két alkalommal is megjelenik majd, tájékoztatva önöket a legújabb fejlesztésekről, ezzel is segítve üzletük fejlődését.
Üdvözlettel: Nagyné Kovács Szilvia
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.