Jelenleg több magvas keveréket vásárlok önöktől,
amelyekből különböző kenyérféléket készítek. Most
szendvicsekkel szeretném bővíteni a választékomat, így
szeretnék ezekhez különböző szendvicsalapokat készíteni,
amiket a manapság divatos „ciabatta” típusú tésztákkal
állítanék elő. Tudnám-e a meglévő magvas keverékeket
ebben a termékkörben alkalmazni?
Cukrászdámban évek óta
használom pite készítésére
az önök által forgalmazott kevert
tészta alapokat (Double Choc Cake,
Choc Nut Cake). Milyen más
célra tudnám még felhasználni
ezeket termékeket?
A fondant, amit
mostanában használok,
nagyon gyorsan kiszárad,
és pasztellszíneket is nehéz
belőle kikeverni. Van
a Zeelandiának megoldása
erre a problémára?
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.