majd megszilárdul, s így sértetlenül megtartja a formáját a végtermékben. 

Ezután a gyümölcsöt a főzőedénybe teszik, és óvatosan kevergetik, hogy a gyümölcs ebben a fázisban se sérüljön. Közben nagyon lassan párologtatják el a vizet, hogy a massza éppen megfelelő mértékben sűrűsödjön be. A Zeelandia választékában számos recept szerepel különböző viszkozitással, sütési stabilitással és gyümölcstartalommal, így mindenféle késztermékhez és technológiához tudnak  gyümölcstölteléket szállítani. 

A Zeelandia még a töltelékek színezéséhez is kizárólag gyümölcskoncentrátumokat használ, mert ez nemcsak egészséges, hanem sokkal természetesebb színt is ad a terméknek. Így aztán a pékség vagy a cukrászat eladója tényleg nyugodt szívvel mondhatja el vásárlóinak, hogy ez a töltelék nagyon magas gyümölcstartalmú, garantáltan adalékmentes, és nagyon finom. Pont mint a nagymama lekvárja.

Nem is olyan régen a vásárlók még gond nélkül megvették a gyümölcsízes buktát, most viszont a nagymama lekvárjának régi ízeit keresik a pékségekben és a cukrászatokban. A Zeelandia gyümölcstöltelékei ennek megfelelően hagyományos eljárással készültek, vagyis majdnem pontosan úgy, ahogy régen a nagymama főzte a lekvárt.

Ahogy ő annak idején kiballagott a piacra, és a legszebbet válogatta ki a kofák kínálatából, úgy a Zeelandia is csak a legjobb minőségű gyümölcsből dolgozik. Kizárólag európai termelőkről lehet szó, akikkel a cég hosszú távú szerződéseket köt, így biztosítva az állandó, megbízható minőséget, amit újra meg újra szigorúan ellenőriznek. Mert jó gyümölcs nélkül nincs jó gyümölcstöltelék.

És minőségi technológia nélkül sem. A Zeelandiánál a gyümölcstöltelék készítése két lépésből áll. Az első lépés a gyümölcs előkészítése, amit ’kivonatkészítésnek” neveznek; ebben a fázisban a gyümölcs lassan kiolvad a cukoroldatban, 

trendekre vissza
trend_750

t01

10/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...