majd megszilárdul, s így sértetlenül megtartja a formáját a végtermékben.
Ezután a gyümölcsöt a főzőedénybe teszik, és óvatosan kevergetik, hogy a gyümölcs ebben a fázisban se sérüljön. Közben nagyon lassan párologtatják el a vizet, hogy a massza éppen megfelelő mértékben sűrűsödjön be. A Zeelandia választékában számos recept szerepel különböző viszkozitással, sütési stabilitással és gyümölcstartalommal, így mindenféle késztermékhez és technológiához tudnak gyümölcstölteléket szállítani.
A Zeelandia még a töltelékek színezéséhez is kizárólag gyümölcskoncentrátumokat használ, mert ez nemcsak egészséges, hanem sokkal természetesebb színt is ad a terméknek. Így aztán a pékség vagy a cukrászat eladója tényleg nyugodt szívvel mondhatja el vásárlóinak, hogy ez a töltelék nagyon magas gyümölcstartalmú, garantáltan adalékmentes, és nagyon finom. Pont mint a nagymama lekvárja.
Nem is olyan régen a vásárlók még gond nélkül megvették a gyümölcsízes buktát, most viszont a nagymama lekvárjának régi ízeit keresik a pékségekben és a cukrászatokban. A Zeelandia gyümölcstöltelékei ennek megfelelően hagyományos eljárással készültek, vagyis majdnem pontosan úgy, ahogy régen a nagymama főzte a lekvárt.
Ahogy ő annak idején kiballagott a piacra, és a legszebbet válogatta ki a kofák kínálatából, úgy a Zeelandia is csak a legjobb minőségű gyümölcsből dolgozik. Kizárólag európai termelőkről lehet szó, akikkel a cég hosszú távú szerződéseket köt, így biztosítva az állandó, megbízható minőséget, amit újra meg újra szigorúan ellenőriznek. Mert jó gyümölcs nélkül nincs jó gyümölcstöltelék.
És minőségi technológia nélkül sem. A Zeelandiánál a gyümölcstöltelék készítése két lépésből áll. Az első lépés a gyümölcs előkészítése, amit ’kivonatkészítésnek” neveznek; ebben a fázisban a gyümölcs lassan kiolvad a cukoroldatban,
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.