Közeleg az esküvői szezon, és vele a marcipános torták ideje. Nem véletlen, hogy ilyenkor sokan ragaszkodnak a marcipánhoz, aminek elefántcsont-
fehér csillogása a menyasszonyi ruhák színválasztékában is egyre divatosabb – úgyhogy készüljünk fel arra, hogy idén sokan kérnek majd ilyen tortát.

Szerencsére a Zeelandia szinte mindent tud a marcipánról, amit már 1920 óta készít a professzionális felhasználók számára. A cégnek tehát jó száz éve volt arra, hogy tökéletesen kidolgozza a recepteket, az elkészítés technológiáját,  és megismerje a felhasználók elvárásait.  Nem véletlen, hogy a világ sok országában előszeretettel választják
a cukrászok a Maro Marzipant, ami mindig természetes termék volt; bármilyen modernek is a gyártó gépsorok, elengedhetetlen a szakértők munkája, sok évtizedes gyakorlata és mesterségbeli tudása – és persze a tökéletes mandula.

rozskenyerre vissza
de01_1358

de01

11/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...