Közeleg az esküvői szezon, és vele a marcipános torták ideje. Nem véletlen, hogy ilyenkor sokan ragaszkodnak a marcipánhoz, aminek elefántcsont-
fehér csillogása a menyasszonyi ruhák színválasztékában is egyre divatosabb – úgyhogy készüljünk fel arra, hogy idén sokan kérnek majd ilyen tortát.
Szerencsére a Zeelandia szinte mindent tud a marcipánról, amit már 1920 óta készít a professzionális felhasználók számára. A cégnek tehát jó száz éve volt arra, hogy tökéletesen kidolgozza a recepteket, az elkészítés technológiáját, és megismerje a felhasználók elvárásait. Nem véletlen, hogy a világ sok országában előszeretettel választják
a cukrászok a Maro Marzipant, ami mindig természetes termék volt; bármilyen modernek is a gyártó gépsorok, elengedhetetlen a szakértők munkája, sok évtizedes gyakorlata és mesterségbeli tudása – és persze a tökéletes mandula.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.