A termék fő előnyei
Hogy milyen a jó kenyér, arra egyértelmű a válasz: ízzel teli és zamatos. Legalábbis annak kellene lennie, csakhogy amikor egy recepthez egyszerűen gabonákat és magvakat adnak hozzá, az kiveszi a nedvességet a bélzetből, és a kenyér néhány órán belül szárazzá válik. Ez már önmagában is fejtörést okoz, arról nem is beszélve, hogy a hagyományos módszerekkel dolgozó péknek először meg kell főznie a gabonákat, hogy puhák legyenek, vagy hosszú órákig kell vízben áztatni a szemeket. Ez a folyamat nemcsak kényelmetlen, hanem időveszteséggel, többletköltséggel és mikrobiológiai veszéllyel is jár.
Így aztán a Zeelandiánál elgondolkodtak azon, hogyan tudnának több frissességet hozzáadni a kenyérhez? A tesztelést végző pékekben felmerült egy figyelemre méltó ötlet, ami lehetővé teszi, hogy magvakat és más zöldségeket öntsenek bele egy hagyományos folyékony kovászba. Sokat dolgoztak az eredményes megoldáson, és így született meg a Silkgrain: egy valódi „bélzet-nedvesítő”, ami a kenyeret hidratáltan tartja, sőt kellemes harapási érzettel, textúrával és megjelenéssel gazdagítja.
A gabona és a zöldségek előkészítésének folyamata a Zeelandia növényi termékeinél egészen egyedi módszerrel történik, ami akár 14 óráig is eltarthat. Minden texturált összetevőt megpuhítanak, és szabályozott hőmérsékleten töltenek be a kovászba, hogy a bélzet zamatossá és rugalmassá váljon, s így legmagasabb értéket biztosítsa a pékeknek és a fogyasztóknak.
Így tehát ahelyett, hogy a szemek és a magvak hozzáadásával eltávolítanák a nedvességet, igazi frissesség-fokozókká alakítják át őket, ami egy egészen új, ígéretes korszakot nyit a kenyér és a péksütemények készítésében. A Zeelandia tehát örömmel ajánlja a Silkgrain textúrát, ami meglepően újszerű és hatékony megoldást kínál a kenyér frissességének javításához. A vállalat büszke erre a termékre, mert olyan eredményt fémjelez, ami igazolja, hogy érdemes folyamatosan kutatni és kísérletezni.
A Silkgrain-család új zöldséges terméke, a Silkgrain Veggie Vekni nemcsak jól mutat a kenyér bélzetében, de mivel sárgarépát, zellert, paszternákot, piros kaliforniai paprikát, szárított vöröshagymát napraforgómagot lenmagot tartalmaz, egészségesebbé és ínycsiklandóbbá is varázsolja a terméket. A jól kiegyensúlyozott recepteknek köszönhetően a Silkgrain segít elérni a magas proteinszintet, akár 20 százalék feletti energiát is biztosítva a fehérjetartalom révén.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.