eloszo_foto
eloszo_titulus

Érdekes dolog, hogy tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem az üzleti életben is ez a látványos váltások időszaka. Gondoljunk csak a pénzügyi évek tavaszi lezárására, a divatkollekciók változásaira, vagy a számtalan kisebb-nagyobb pékség és cukrászat kínálatának szezonális frissítésére. Nincs ez másképp a Zeelandiánál sem, ahol termékpalettánk tavaszi megújításával arra törekszünk, hogy partnereink üzleteiben új, változatos és vonzó termékek közül válogathassanak a vásárlók.

Így született meg például a Fantasy Lemon Cake, ami az idei év slágerének ígérkező citromos, üde ízzel kényezteti a fogyasztókat. Szintén a citromos vonalat erősíti a népszerű gyümölcstöltelékek új változata, a Fruit Filling Citrom krém is, ami mellett idén málnás és áfonyás változat is megjelenik a prémium töltelékek sorában. És hogy ne csak a gyümölcsök kedvelőit kényeztessük, bemutatjuk a Silkgrain család új tagját, a zabkovászban áztatott zöldségekben és magokban bővelkedő Veggie Vekni kenyeret, ami garantáltan népszerű lesz az egészséges táplálkozás hívei közt. Annál is inkább, mert friss, modern megjelenésű tasakot terveztünk hozzá, ahogy a Prokornhoz is, hogy minél több vásárlónak akadjon meg rajta a szeme.

De ha már a tavaszt emlegetjük, ne feledkezzünk meg a tavaszi fáradtságról sem. Nem titok, hogy a szakmát jó ideje egyfajta kimerültség jellemzi, ami főleg a kedvezőtlen piaci viszonyoknak és a munkaerőhiánynak köszönhető. A Zeelandia azzal segít partnereinek, hogy egy sor innovatív terméket és megoldást ajánl, amelyekkel könnyebben, gyorsabban és költséghatékonyabban lehet dolgozni: ilyen például a sós töltelékek új, töltőzsákos kiszerelése, a használatra kész töltelékek egyre szélesebb kínálata, vagy a pudingpor sokoldalú alkalmazhatósága. Nagyon fontos számunkra, hogy mi is hasznosan hozzájáruljunk a szakma megújulásához – amihez a tavasz kitűnő alkalomnak ígérkezik!

eloszo_headline
eloszo_fejlec
Voorwoord_666

Előszó

2/15
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...