stangli recept klikk ikon COPY
stangli recept klikk ikon COPY
gombás recept klikk ikon
stangli recept klikk ikon COPY
Brokkolis recept klikk ikon COPY
baguette recept klikk ikon COPY
stangli recept klikk ikon
hosszan_sub_1264
Citromos süti sub_2386

Hogy milyen a jó kenyér, arra egyértelmű a válasz: ízzel teli és zamatos. Legalábbis annak kellene lennie, csakhogy amikor egy recepthez egyszerűen gabonákat és magvakat adnak hozzá, az kiveszi a nedvességet a bélzetből, és a kenyér néhány órán belül szárazzá válik. Ez már önmagában is fejtörést okoz, arról nem is beszélve, hogy a hagyományos módszerekkel dolgozó péknek először meg kell főznie a gabonákat, hogy puhák legyenek, vagy hosszú órákig kell vízben áztatni a szemeket. Ez a folyamat nemcsak kényelmetlen, hanem időveszteséggel, többletköltséggel és mikrobiológiai veszéllyel is jár. 

Így aztán a Zeelandiánál elgondolkodtak azon, hogyan tudnának több frissességet hozzáadni a kenyérhez? A tesztelést végző pékekben felmerült egy figyelemre méltó ötlet, ami lehetővé teszi, hogy magvakat öntsenek bele egy hagyományos folyékony kovászba. Sokat dolgoztak az eredményes megoldáson, és így született meg a Silkgrain: egy valódi „bélzet-nedvesítő”, ami a kenyeret hidratáltan tartja, sőt kellemes harapási érzettel, textúrával és megjelenéssel gazdagítja.

A gabonaszemek és magvak előkészítésének folyamata a Zee-landia növényi termékeinél egészen egyedi módszerrel történik, ami akár 14 óráig is eltarthat. Minden textúrált összetevőt megpuhítanak, és szabályozott hőmérsékleten töltenek be a kovászba, hogy a bélzet zamatossá és rugalmassá váljon, s így legmagasabb értéket biztosítsa a pékeknek és a fogyasztóknak.

Így tehát ahelyett, hogy a szemek és a magvak hozzáadásával eltávolítanák a nedvességet, igazi frissesség-fokozókká alakítják át őket, ami egy egészen új, ígéretes korszakot nyit a kenyér és a péksütemények készítésében. A Zeelandia tehát örömmel ajánlja a Silkgrain textúrát, ami meglepően újszerű és hatékony megoldást kínál a kenyér frissességének javításához. A vállalat büszke erre a termékre, mert olyan eredményt fémjelez, ami igazolja, hogy érdemes folyamatosan kutatni és kísérletezni.

A Silkgrain-család új magvas terméke, a Silkgrain Original 6 nemcsak jól mutat a kenyér bélzetében, de mivel rozsszemeket, búzaszemeket, szezámmagot, hántolt zabot, lenmagot és napraforgómagot is tartalmaz, egészségesebbé és ínycsiklandóbbá varázsolja a terméket. A jól kiegyensúlyozott recepteknek köszönhetően a Silkgrain Original 6 élelmirost-forrás.

hossz01_1271
citrom_sub_nagykep

Silkgrain sub

10/15
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...