eloszo_foto
eloszo_titulus

Végre magunk mögött hagytuk a szűnni nem akaró, tikkasztó kánikulát, és élvezhetjük a hűvösebb reggeleket, a kellemes délutáni napsütést, a lombok színpompás változását. De nemcsak az évszakváltás emlékeztet minket a ősz beköszöntére és a tél közelségére, hanem az is, hogy pékségeink és cukrászdáink lassan ünnepi készülődésbe kezdenek: az üzleteket csordultig töltik a gazdag, fűszeres illatok, és a polcokon megjelennek a szezonális finomságok.

Partnereinkhez hasonlóan ilyenkor mi is sok újdonsággal és ötlettel rukkolunk elő. Állandóan megújuló 5let rovatunkhoz most az őszi ízek, a melengető szilvás, fahéjas aromák adtak ihletet, amelyek örömteli, kellemes hangulattal csábítják a cukrászdák és a pékségek vásárlóit. 

Szeretnénk inspirációt adni az ünnepi készülődéshez, bemutatva kakaós töltelékeink sokoldalú kínálatát, a beiglihez nélkülözhetetlen – de rengeteg máshoz is remekül illő – mákos és diós töltelékeinket, egyedi és stílusos téli csokoládédíszeinket, vagy éppen a hihetetlenül sokféleképpen felhasználható mogyorós krémünket.

Mindezek mellett az ősz nagy újdonsága, hogy idén ünnepeljük egyik legnépszerűbb termékünk, a Prokorn kenyérkeverék 25. születésnapját. Ez már önmagában is fontos esemény, de a negyedszázados jubileum alkalmából új, még mutatósabb csomagolást terveztünk a kenyérhez, sőt a receptúrát is megújítottuk, így magnézium és kalcium forrásként még vonzóbb lesz az egészségtudatos vevők számára.

Az innováció tehát a forró nyár alatt sem szünetelt a Zeelandia műhelyeiben, hogy új megoldásainkkal és vonzó termékeinkkel igazán sikeres ünnepi szezonhoz segíthessük hozzá partnereinket!

eloszo_headline
eloszo_fejlec
Voorwoord_666

Köszöntö

2/15
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...