eloszo_foto
eloszo_titulus

Tavasszal minden megpezsdül körülöttünk, és ez nemcsak a természet változására igaz, hanem a pékségek és cukrászatok kínálatának szezonális frissítésére is. Magazinunk legújabb számában ehhez is szeretnénk segítséget nyújtani partnereinknek, hogy üzleteikben új, változatos és vonzó termékek közül válogathassanak a vásárlók.

Ezért állítottunk össze egy ünnepi terítéket, igényesen, mégis hatékonyan elkészíthető húsvéti ötletekkel. Az energiatakarékos gyártással, optimális szériaszámmal és a vevők számára is jól érzékelhető értéktöbblettel megalkotott, kiváló minőségű késztermékek nemcsak a pékség vagy cukrászat presztízsét emelik, hanem magasabb árrést is jelentenek a vállalkozás számára, ami napjainkban egyre fontosabb.

Jó példa erre az a módszer, amit mestercukrászaink mutatnak be a bonyolult és időigényes bonbon készítési folyamat lerövidítésére. A Zeelandia kínálatában készen kapható formákkal és a cukrászatban kidolgozott töltelékekkel kifejezetten egyedivé varázsolhatók ezek a fantáziadús desszertek – és ez csak egy a magazinban olvasható ötleteink közül.

A természet tavaszi megújulásával összhangban rengeteg vásárló a szokásosnál is jobban odafigyel az egészségtudatos táplálkozásra. Különösen igaz ez a Húsvét előtti böjt időszakára, amikor a test is felfrissül, és ebben nagy segítséget jelenthetnek azok a vitaminban, rostban gazdag, esetenként szénhidrátban szegény pékáruk, amelyekből egyedülálló választék alakítható ki nemzetközi szinten elismert termékeinkből, például  a Shapemix és a Vikorn D keverékekből.

Aki pedig szeretne még alaposabban elmélyülni a szakma mesterfogásaiban, azt örömmel várjuk Masterclass kurzusainkon, ahol kiválóan képzett szakembereink segítenek szorosan lépést tartani a legújabb szakmai trendekkel. Remélem, hogy kiváló termékeinkkel és megoldásainkkal sikerül még eredményesebbé tennünk az önök üzletét!

eloszo_headline
eloszo_fejlec
Voorwoord_666

Beköszöntő

2/14
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...