eloszo_foto
eloszo_titulus

Napjainkban minden nagyon gyorsan változik körülöttünk; talán gyorsabban is, mint szeretnénk. A szakmában sokan érzik úgy, hogy különös ősz elé nézünk, hiszen változnak az energiaárak, a nyersanyagárak, és az aszályos nyár sem könnyíti meg a helyzetet.

Mi a Zeelandiánál mégis bízunk abban, hogy a nehézségek ellenére is színesebb, jobb időkké varázsolhatjuk az előttünk álló őszt és telet, ami egyébként is gyönyörű és változatos időszak – nemcsak a természetben, hanem a cukrászatok és pékségek ünnepi kínálatában is. Bízunk a jövőben, partnereink energiájában és sikerében, szakembereink innovatív ötleteiben és termékeink kiváló minőségében. Ezért a borús gondolatok helyett az értékekre koncentrálunk – és ez ugyanúgy igaz az üzletmenetre, mint emberi, baráti és családi kapcsolatainkra, amelyek mindennél értékesebbek.

A jövőbe vetett hitünket, hosszú távú stratégiánkat mi sem mutatja jobban, mint hogy már ma fel akarunk készülni a holnap trendjeire. Egyik fő küldetésünk az egészséges táplálkozás támogatása, amiben hatásosan segítenek magas rost-, fehérje- és vitamintartalmú termékeink vagy sokmagvas keverékeink. Tökéletes példa erre a vadonatúj Veggie Menu húspótló: ez a kizárólag növényi alapanyagokból készült keverék tökéletesen kiszolgálja az új szemléletű, húsmentes étrendet választó vásárlókat, ráadásul ebből az egyetlen termékből egy teljes vegán portfóliót lehet készíteni.

A Zeelandia tehát ezentúl is mindent megtesz azért, hogy partnereink a legkorszerűbb termékek révén minél hatékonyabban, a lehető leggazdaságosabban állíthassák össze változatos termékkínálatukat, és így a várható nehézségek ellenére is megőrizzék versenyelőnyüket, és megtartsák vásárlóikat.

eloszo_headline
eloszo_fejlec
Voorwoord_666

Beköszöntő

2/13
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...