Ünnep_sub_2209
hosszan_sub_1264
Ünnep_sub_2208

A vevők szeretik az új dolgokat, és még a megrögzött, nap mint nap egyetlen szelet csokitortát fogyasztó vásárló is elcsábul néha, amikor valami érdekes újdonságon akad meg a szeme. Csakhogy a folyamatos termékfejlesztés, az új receptek megalkotása időrabló és fáradságos dolog; ennél sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha a meglévő süteményeket öltöztetjük új ruhába.

Ezért kínálja a Zeelandia a Dobla csokoládédíszeket, amelyekkel könnyen alkalmazkodhatunk a mindenkori szezonhoz. Jó példa erre az idei téli kínálat: a karácsonyfadíszeket idéző figurákkal, a hóemberrel, az arany csillaggal, a stilizált karácsonyfával, a mézeskalács emberkékkel és a többi kedves és igényes ötlettel bármelyik cukrászat könnyedén megalkothatja saját karácsonyi süteménykollekcióját.

A Dobla díszek abban is hasznos segítséget nyújtanak, hogy süteményeink egységes, mégis egyedi képet mutassanak. Így termékeink modernebbé, kreatívabbá válnak, márpedig nem titok, hogy egy sütemény látványa nagyon fontos az eladásban. Az első benyomás alapján a vásárló szinte öntudatlanul rengeteg következtetést levon, és nemcsak magát a cukrászatot helyezi előkelőbb kategóriába, hanem magasabb árat is hajlandó fizetni, ha a termék igazán jól néz ki. Akárhogy nézzük is, a Dobla igazán jó befektetés! 

unnep_1271
unnep_sub_nagykep

Ünnep_sub

11/14
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...