eloszo_titulus
eloszo_foto

Újra itt az ősz, ami mindig kicsit feszesebb időszaknak számít a sütőiparban. Az emberek visszatértek a nyári szabadságukról, az iskolai vakáció véget ért, szóval az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba – akárcsak a cukrászdák és a pékségek forgalma. Csakhogy a szakmában mindenki tudja, hogy lassan ideje felkészülni a Mikulásra, a Karácsonyra és az újévi összejövetelekre, vagyis hamarosan itt a téli szezon a maga különleges áruválasztékával és megnövekedett keresletével.

Nem véletlen, hogy magazinunkban kiemelt helyet kaptak a szezonális termékek: a habcsók készítésére alkalmas Bianca Merenque keverék, a megunhatatlan mák- és diótöltelékek, a fantáziadús Dobla csokoládé dekorációk és persze az ünnepi receptötletek. És ha már téli lapszámot is készítünk, nem feledkezhetünk meg a klasszikus csoki-narancs ízpárosról sem, amihez nemcsak a már jól bevált ChocOrangooo kevert tészta alapot kínáljuk, hanem a vadonatúj Corra Narancs tölteléket is, ami izgalmas újdonságot jelent majd ügyfeleink termékpalettáján.

Ügyfeleink megszokhatták már, hogy innovációból soha nincs hiány a Zeelandiánál – bemutatjuk hát a kenyerek frissességét napokkal meghosszabbító Maximo Fresh adalékot, valamint a nemrégiben bevezetett prémium gyümölcstöltelékeket. Sőt magában a Zeema magazinban is újítottunk, mert technikusaink helyett most ügyfeleinket szólaltatjuk meg, akik elmondják, milyennek látják a Zeelandiát, és kapcsolatukat márkánkkal.

Remélem, hogy a Zeema legújabb, immár negyedik számát is élvezettel olvassák majd, és ötleteink segítenek Önöknek, hogy még sikeresebbé váljanak!

eloszo_headline
eloszo_fejlec
Voorwoord_666

Előszó

2/14
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...