Habcsok_sub_2122
Shape_sub_1892
Shape_sub_1891
X gomb

A Bianca Merenque egy könnyen használható cukrászati keverék, ami egyaránt alkalmas habcsók és habkarika készítésére. Az alaprecepttel előállított termékek tiszta, hófehér színűek, a szerkezetük stabil, az ízük pedig élvezetes. A fehér alapszín további előnye, hogy jól árnyalható, így gél vagy por állagú élelmiszerfestékkel keverve ugyanúgy kialakíthatók belőle élénk színek, mint pasztell tónusok.

A tojáshab készítése kétféle módon történhet: Alap recept szerint forró vízzel, vagy cukorfőzettel a még tartósabb habállag éléréséhez. A Bianca Merenque megbízhatóan nyújtja mindazt, ami egy tojáshabból készített terméktől elvárható, vagyis hogy egyszerre legyen szép, könnyű és omlós, ugyanakkor az egyszerű felhasználhatóság érdekében erős és szilárd. 

A keverék nagy előnye, hogy állandó, kiszámítható minőséget biztosít, valamint hogy könnyen tárolható, hiszen nem igényel hűtést. A cukrászatban, sütőiparban és édesiparban egyaránt jól alkalmazható termék ráadásul könnyen dúsítható különféle olajos magvakkal is, például dióval, mákkal vagy mogyoróval. 

Shape_sub

Habcsok_sub

3/14
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...