A Zeelandia Masterclass tanfolyamok időpontjairól

bővebb információt képviselő kollégáinktól vagy

ügyfélszolgálatunktól kaphatnak az érdeklődők. Kérjük,

forduljanak hozzánk bizalommal, és mi készséggel

segítünk a további részletekkel és a pontos dátumokkal!

A csokoládé tanfolyamok e

lméleti része bevezet

az előkristályosítás

(temperálás) technikájába,

a bonbonkészítés

különböző fázisaiba (forma,

vágott és dresszírozott

bonbonok), valamint

a töltelékkészítésbe, és

felkészít a gyakori hibák

elkerülésére. A tanfolyamok

célja, hogy a résztvevők

magas szintű szakmai

tudást szerezhessenek, és

mindennapi munkájukban

magabiztosan alkalmazhassák

a cukrászati technikákat.

X gomb COPY

A desszert tanfolyamok résztvevői elsajátítják a kolumbiai

csokoládéból készült ganache titkait, a krémek, tészták

és piskóták készítését, valamint a mousse recepteket.

A képzésnek a csokoládéval történő fújásos technika és

egyedi dekorációk készítése is részét képezi.

masterclass_4620
sub_headline
masterclass_1380

Masterclass kurzusok sub

3/11
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...