Hogy a gluténmentes táplálkozás több egy múló divatnál, azt jól mutatja, hogy az ilyen termékek piaca kétszámjegyű növekedést mutat évente. Éppen ezért a Zeelandia nagyon is komolyan veszi ezt a trendet, és összeállította partnerei számára a Zero Problem termékcsaládot, amelyek segítségével glutént nem tartalmazó cukrászsütemények és sütőipari termékek készíthetők.
Ezekkel a keverékekkel nagyon könnyű dolgozni, ráadásul alapreceptként és egyedi receptekhez is kiválóan használhatók – a végeredmény pedig minden esetben olyan termék, ami nemcsak jóízű és kellemes állagú, hanem a látványa is kifejezetten étvágygerjesztő. Gluténmentes kínálata összeállításánál a Magyar Zeelandia a cukrászokra és a pékekre egyaránt gondolt: a piskótatészta készítéséhez a Zero Problem Sponge Cake LF keveréket, a sütőipari termékek készítéséhez pedig a Zero Problem Tasty LF keveréket ajánlja.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.