Íme egy klasszikus Fino de Aroma minősítésű kolumbiai kakaóbabból készült csokoládé, lenyűgözően gazdag ízvilággal. A kakaós tónusokat kesernyés, pörkölt jegyek emelik ki, az ország északi termőterületeire jellemző robusztusságot kölcsönözve a terméknek, amit kávés aroma és izgalmas, gyümölcsös savasság gazdagít.
Vegán!
A termőhelyén feldolgozott kakaóbab kivételes ízeit a zab természetes aromájával ötvözték ebben a vegán és gluténmentes termékben. Krémes textúra, édeskés aroma, közepesen markáns kakaós ízjegyek, visszafogott kesernyésség, élvezetes gabonás ízvilág és egy csipetnyi karamellás aroma jellemzi.
Egyetlen cukrász számára sem újdonság, hogy az igazán kiváló termékhez hibátlan alapanyag kell. Különösen igaz ez a csokoládéra, ami különleges aromákat rejt, és amikor ezek felszabadulnak a szánkban, egyetlen másodperc alatt el tudjuk dönteni, hogy átlagos vagy minőségi süteménybe haraptunk bele. Mindenképpen érdemes tehát igazán jó csokoládét választani – márpedig ezek a termékek tényleg kifogástalanok.
A Luker csokoládék kizárólag olyan kakaóbabból készülnek, amelyek megkapták a Nemzetközi Kakaó Szövetség Cacao Fino de Aroma minősítését. Ez egy igazán elit klubnak számít, mert a kivételes besorolást a világ teljes kakaóbab-termésének csupán 8 százaléka szerzi meg. Ez tehát már a prémium liga, és ennek megfelelően a Luker csokoládék nem tartalmaznak dezodorált kakaóvajat, így annak természetes ízét és aromáját is magukban hordozzák.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.