E két, használatra kész tortaburkoló massza közös jellemzője, hogy minőségi alapanyagokból készülnek és praktikus kiszerelésűek. Mindkét terméket színezhetjük ételfestékkel, így az élénk és pasztell színek is könnyedén elérhetőek. A Roll Decor H jól tűri a megmunkálást, ezért kiválóan alkalmas figurák, virágdekorációk készítéséhez. A Zeelandia másik terméke, a Roll Cover Soft (ahogy a neve is mutatja) egy puhább massza, amely könnyen nyújtható, nem szakad, nem törik, jól idomul a bevonni kívánt termékek formájához. Ezáltal a torták, szeletes sütemények burkolása szinte gyerekjáték.
Mindkét fondant nagy hőmérséklet-toleranciájú; az optimális feldolgozási hőfokuk 40°C, de a nagyobb szilárdság elérése érdekében egészen 45 fokig melegíthetők anélkül, hogy kikristályosodnának. Száradási tulajdonságaik tökéletesek, nem törnek, és ami szintén fontos: fagyaszthatók, sőt a belőlük készült bevonatok még a fagyasztást követően is megtartják fényüket.
Tavasz végétől felpörög az esküvői szezon, és a cukrászatokat elárasztják a különleges megrendelések. Ahhoz pedig, hogy egy torta igazán tökéletes legyen, nem mindegy, milyen bevonóval dolgozik a cukrász – és ez nemcsak a színekre és a felületek simaságára vonatkozik, hanem a bevonók technológiai jellemzőire is. A tortákat olyan körülmények között tárolják és fogyasztják a vásárlók, amelyek komoly kihívás elé állíthatják a terméket: gondoljunk csak egy esküvői tortára, amit jellemzően nyáron, vagyis párás, meleg időben fogyasztanak, ráadásul a termék sok órán keresztül áll a lakodalmi díszteremben hűtés nélkül. A rendezvényt megelőző estén viszont biztosan hűtőben tartják, vagyis a bevonónak tolerálnia kell ezeket a szélsőséges körülményeket.
Ráadásul egyre divatosabbak a szokatlan, fantáziadús formájú torták, és ezekhez olyan bevonókra van szükség, amelyek nemcsak a sík felületeken használhatók biztonsággal, hanem akár a homorú vagy domború alakzatokat is esztétikusan és egységesen fedik. Száz szónak is egy a vége: manapság egy jó cukrászati bevonónak nagyon sok mindent kell tudnia egyszerre, de jó hír, hogy a Magyar Zeelandia kínálatában több olyan termék is megtalálható, amelyekkel a legbonyolultabb rendelések is hibátlanul elkészíthetők.
A Zeelandia kínálatában öt különböző dekorációs zselé szerepel. A Paletta termékcsalád kifejezetten sokoldalúan használható: ugyanolyan tökéletesen alkalmazhatók a dísztorták felületén és a napi szeletes áruknál, mint például monodesszertek készítéséhez. Remek fedési képességüknek köszönhetően már vékony rétegben is tökéletes réteget képeznek, és a nem sík felületeken, például félgömb vagy alagút formákon is nagyon jól tapadnak. Hideg úton való felhasználásra a Paletta Cold Jelly, Paletta Miroir Cream, Paletta Miroir Choco és Paletta Miroir Caramel termékeket ajánlja a Zeelandia, míg a Paletta Semleges a meleg úton történő felhasználásra való.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.