Tavasz végétől felpörög az esküvői szezon, és a cukrászatokat elárasztják a különleges megrendelések. Ahhoz pedig, hogy egy torta igazán tökéletes legyen, nem mindegy, milyen bevonóval dolgozik a cukrász – és ez nemcsak a színekre és a felületek simaságára vonatkozik, hanem a bevonók technológiai jellemzőire is. A tortákat olyan körülmények között tárolják és fogyasztják a vásárlók, amelyek komoly kihívás elé állíthatják a terméket: gondoljunk csak egy esküvői tortára, amit jellemzően nyáron, vagyis párás, meleg időben fogyasztanak, ráadásul a termék sok órán keresztül áll a lakodalmi díszteremben hűtés nélkül. A rendezvényt megelőző estén viszont biztosan hűtőben tartják, vagyis a bevonónak tolerálnia kell ezeket a szélsőséges körülményeket.
Ráadásul egyre divatosabbak a szokatlan, fantáziadús formájú torták, és ezekhez olyan bevonókra van szükség, amelyek nemcsak a sík felületeken használhatók biztonsággal, hanem akár a homorú vagy domború alakzatokat is esztétikusan és egységesen fedik. Száz szónak is egy a vége: manapság egy jó cukrászati bevonónak nagyon sok mindent kell tudnia egyszerre, de jó hír, hogy a Magyar Zeelandia kínálatában több olyan termék is megtalálható, amelyekkel a legbonyolultabb rendelések is hibátlanul elkészíthetők.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.