X gomb
fagyi_sub_1891

Tavasz végétől felpörög az esküvői szezon, és a cukrászatokat elárasztják a különleges megrendelések. Ahhoz pedig, hogy egy torta igazán tökéletes legyen, nem mindegy, milyen bevonóval dolgozik a cukrász – és ez nemcsak a színekre és a felületek simaságára vonatkozik, hanem a bevonók technológiai jellemzőire is. A tortákat olyan körülmények között tárolják és fogyasztják a vásárlók, amelyek komoly kihívás elé állíthatják a terméket: gondoljunk csak egy esküvői tortára, amit jellemzően nyáron, vagyis párás, meleg időben fogyasztanak, ráadásul a termék sok órán keresztül áll a lakodalmi díszteremben hűtés nélkül. A rendezvényt megelőző estén viszont biztosan hűtőben tartják, vagyis a bevonónak tolerálnia kell ezeket a szélsőséges körülményeket.

Ráadásul egyre divatosabbak a szokatlan, fantáziadús formájú torták, és ezekhez olyan bevonókra van szükség, amelyek nemcsak a sík felületeken használhatók biztonsággal, hanem akár a homorú vagy domború alakzatokat is esztétikusan és egységesen fedik. Száz szónak is egy a vége: manapság egy jó cukrászati bevonónak nagyon sok mindent kell tudnia egyszerre, de jó hír, hogy a Magyar Zeelandia kínálatában több olyan termék is megtalálható, amelyekkel a legbonyolultabb rendelések is hibátlanul elkészíthetők.

bevono sub

8/16
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...