Ha egy vendéglátó üzletben nem alkalmaznak külön desszertséfet vagy cukrászt, akkor az édességek afféle mostohagyereknek számítanak: muszáj felvenni őket a kínálatba, mert a vendégek néha keresik, de a konyhai személyzet gyakran csak bajlódik az elkészítésükkel. Az is gondot jelent, hogy általában kis mennyiségről van szó, ezért nem éri meg komolyabb kiszerelést rendelni az alapanyagokból, szóval nem könnyű jó megoldást találni erre a helyzetre.
A Magyar Zeelandia ezért is vette fel a kínálatába a kényelmesebben kezelhető, kisebb kiszerelésű cukrászati termékeket. Ez persze önmagában még kevés lenne, ezért a cég teljes körű, átfogó szolgáltatást kínál a HORECA ügyfelek számára. A Zeelandia technológusai bemutató sütéseket rendeznek a vásárlóknál, helyben elkészítve az őket érdeklő termékeket, így minden üzlet könnyen összeállíthatja saját desszertkínálatát. A kiváló (és megbízhatóan állandó) minőségű, gazdag összetételű terméksort kifejezetten úgy válogatta össze a Zeelandia, hogy minimális eszközállománnyal is elkészíthetők legyenek, vagyis nem igényelnek külön beruházást. A vállalat országos lefedettségű hálózatán keresztül biztosított a folyamatos kapcsolattartás és technológiai tanácsadás, a termékek kiszállítása pedig közvetlenül és gyorsan történik – így ami eddig problémát jelentett egy üzlet számára, az ezentúl kifejezetten az erősségévé válhat!
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.