A Fekete-erdő torta egy tejszínes tortafajta, amely az 1930-as években kezdett elterjedni, főleg Németországban. Alkotóelemeit
a tortaalap, a csokoládés keksz, a cseresznyepálinkával ízesített tejszín vagy vajas krém képezik, díszítésül pedig  cseresznye és reszelt csokoládé szolgál. Az újragondolt változatban nem tortaként,  hanem különleges formájú desszertként alkottuk meg. Ebben a verzióban gondoltunk a gluténérzékenyekre is, hiszen
a piskóta mandulalisztből készült, ami még egyedibbé varázsolja
a terméket. A Fekete-erdő tortára jellemző gyümölcsösséget a Fruit Filling Meggy adja, ami a sértetlen gyümölcsdaraboknak köszönhetően üde frissességet kölcsönöz a desszertnek, és
a látványra a száras amaréna meggy dekoráció teszi fel a koronát.

fekete_sub_cim
fekete

Fekete-erdő

6/17
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...