A Fekete-erdő torta egy tejszínes tortafajta, amely az 1930-as években kezdett elterjedni, főleg Németországban. Alkotóelemeit
a tortaalap, a csokoládés keksz, a cseresznyepálinkával ízesített tejszín vagy vajas krém képezik, díszítésül pedig cseresznye és reszelt csokoládé szolgál. Az újragondolt változatban nem tortaként, hanem különleges formájú desszertként alkottuk meg. Ebben a verzióban gondoltunk a gluténérzékenyekre is, hiszen
a piskóta mandulalisztből készült, ami még egyedibbé varázsolja
a terméket. A Fekete-erdő tortára jellemző gyümölcsösséget a Fruit Filling Meggy adja, ami a sértetlen gyümölcsdaraboknak köszönhetően üde frissességet kölcsönöz a desszertnek, és
a látványra a száras amaréna meggy dekoráció teszi fel a koronát.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.