Ennek az eredetileg francia desszertnek a története a 19. századra nyúlik vissza. Először ’pain à la Duchesse’ volt a neve, ami annyit tesz: kenyér hercegnő módra. Az elnevezés nem véletlen, hiszen egy fenséges desszertről beszélünk. Később ’éclair’ néven lett ismert, ami villámot jelent, mert ez az édesség mindig villámgyorsan elfogyott a boltokban. Az újragondolt eklert hosszúkás formára terveztük. Az égetett tésztát ropogós réteg borítja, és a Fruit Filling gyümölcstöltelékek tavaszi hangulatot kölcsönöznek a desszertnek. A krémréteg a hagyományostól eltérően egy karakteres étcsokoládé mousse, melynek különlegessége, hogy kolumbiai Luker csokoládéból készül.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.