A Dobos tortát 1884-ben készítette el Dobos C. József. A cukrászmester olyan tortát akart alkotni, ami a kor kezdetleges hűtési technológiái mellett is hosszú ideig fogyasztható és élvezhető marad. A torta azonnal áttörő sikert aratott, és a népszerűsége a mai napig töretlen. Most azt szeretnénk bemutatni, hogy ez a méltán sikeres desszert nemcsak a hagyományos formájában tud hódítani, hanem a modern vonalakkal is kiválóan harmonizál. Új külsejét a kakaóvajas technológiával történő fújás
kölcsönözi. Az eredeti recepthez hűen elkészített krémhez
szükséges kakaóvaj és kakaómassza megtalálható
a Zeelandia prémium csokoládé portfóliójában.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.