Sutoszerek_sub_2829

A sütőszerek kifejezetten fontosak, hiszen segítségükkel mindig a kívánt minőségben készíthetők el a sütőipari termékek. Az adalékok segítségével kiszámítható módon irányíthatók a tésztában lejátszódó kémiai és fizikai folyamatok, amelyek végül meghatározzák a bélzet tulajdonságait, a héj ropogósságát és még számtalan olyan tulajdonságot, amelyeket jórészt a liszt milyensége befolyásol. Ezért is kell időről időre az éppen forgalomban levő lisztekhez ’finomhangolni’ a sütőszereket, és ezért újult meg 2021-re a Gamma B3 és Gamma Extra H termék, amelyek idén már Gamma B3 New és Gamma Extra New néven kaphatók. Előbbi elsősorban zsemle készítéséhez ajánlott, utóbbi pedig kenyér gyártásához megfelelő. A kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas termékek nem tartalmaznak szóját.

X gomb
sutoszer_1891
Sutoszerek_sub

Sutoszerek_sub

7/17
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...