A sütőszerek kifejezetten fontosak, hiszen segítségükkel mindig a kívánt minőségben készíthetők el a sütőipari termékek. Az adalékok segítségével kiszámítható módon irányíthatók a tésztában lejátszódó kémiai és fizikai folyamatok, amelyek végül meghatározzák a bélzet tulajdonságait, a héj ropogósságát és még számtalan olyan tulajdonságot, amelyeket jórészt a liszt milyensége befolyásol. Ezért is kell időről időre az éppen forgalomban levő lisztekhez ’finomhangolni’ a sütőszereket, és ezért újult meg 2021-re a Gamma B3 és Gamma Extra H termék, amelyek idén már Gamma B3 New és Gamma Extra New néven kaphatók. Előbbi elsősorban zsemle készítéséhez ajánlott, utóbbi pedig kenyér gyártásához megfelelő. A kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas termékek nem tartalmaznak szóját.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.