A linzer termékek szavatossági ideje általában hosszabb, mint a krémes süteményeké, ami fontos szempont egy cukrászat számára. A linzer hosszan tartó, jó minőségének alapja, hogy a tészta sokáig friss maradjon, és a töltelék állaga se változzon meg, ám ez a szokványos alapanyagokkal nem is olyan egyszerű dolog.
Ezért készítette el a Zeelandia az új Linzerline töltelékeket, amelyeket kifejezetten a linzer-alapú termékekhez fejlesztettek ki. Ezekből a töltelékekből a tészta nem tudja elvonni a nedvességet, így hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A Linzerline termékcsalád tagjai a hagyományos linzer készítéséhez ajánlott Sárgabarackos töltelék és az ischler jellegű desszerthez való Piros gyümölcsös töltelék.
Az új termék mellé a Zeelandia mestercukrásza egy érdekes tippel is szolgál: ha a linzertésztát vajjal készítjük, és a liszt egy részét mandulaliszttel helyettesítjük, akkor omlósabb, egyedibb ízű tésztát kapunk, ami nagyon szépen harmonizál a töltelékekkel. És hogy fokozzuk a különlegességet, a burkoláshoz használjunk prémium kolumbiai csokoládét, ami teljessé teszi az ízélményt!
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.