linzer sub cim
X gomb

A linzer termékek szavatossági ideje általában hosszabb, mint a krémes süteményeké, ami fontos szempont egy cukrászat számára. A linzer hosszan tartó, jó minőségének alapja, hogy a tészta sokáig friss maradjon, és a töltelék állaga se változzon meg, ám ez a szokványos alapanyagokkal nem is olyan egyszerű dolog.

Ezért készítette el a Zeelandia az új Linzerline töltelékeket, amelyeket kifejezetten a linzer-alapú termékekhez fejlesztettek ki. Ezekből a töltelékekből a tészta nem tudja elvonni a nedvességet, így hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A Linzerline termékcsalád tagjai a hagyományos linzer készítéséhez ajánlott Sárgabarackos töltelék és az ischler jellegű desszerthez való Piros gyümölcsös töltelék.

Az új termék mellé a Zeelandia mestercukrásza egy érdekes tippel is szolgál: ha a linzertésztát vajjal készítjük, és a liszt egy részét mandulaliszttel helyettesítjük, akkor omlósabb, egyedibb ízű tésztát kapunk, ami nagyon szépen harmonizál a töltelékekkel. És hogy fokozzuk a különlegességet, a burkoláshoz használjunk prémium kolumbiai csokoládét, ami teljessé teszi az ízélményt!

linzer_sub

Linzerhez sub

13/17
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...