X gomb
feher_sub_cim

Az élelmi rostban gazdag Fibre vekni nagy előnye, hogy a vásárlónak nem kell lemondania a friss, puha kenyér élvezetéről, mert ez a termék kifejezetten jól beleillik az egészséges táplálkozásba. Fő prebiotikus összetevője az inulin, ami egy természetes rostforrás – és az EUROFINS Food mérései alapján a Fibre vekni kétszer több élelmi rostot tartalmaz, mint az átlagos kenyér. Ráadásul kiváló fehérjeforrás is, ami szintén nagyon fontos, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához.

A Fibréből készült termékek másik fontos előnye, hogy mivel fehér színűek, nagyon népszerűek a gyermekek körében, akik sokszor idegenkednek a magvas, barna termékektől. Éppen ezért a Fibre nagyon jól beilleszthető a közétkeztetésbe is, ami állandó és kiszámítható bevételt jelenthet egy pékség számára.

A Fibréből sokféle termék készíthető: a skála a baguette-től kezdve a pogácsán és croissant-on keresztül egészen a szendvicsalapokig terjed. E sokoldalúságnak köszönhetően egyszerűen bővíthető a szakboltok kínálata egészségesebb, finom termékekkel. 

Feher_sub_jobb
Egészséges fehér pékáruk sub_2865

Egészséges fehér pékáruk sub

12/17
Kattintson a tartalomjegyzékre!

Lapozáshoz használja az oldalsó nyilakat!
Loading ...