Az élelmi rostban gazdag Fibre vekni nagy előnye, hogy a vásárlónak nem kell lemondania a friss, puha kenyér élvezetéről, mert ez a termék kifejezetten jól beleillik az egészséges táplálkozásba. Fő prebiotikus összetevője az inulin, ami egy természetes rostforrás – és az EUROFINS Food mérései alapján a Fibre vekni kétszer több élelmi rostot tartalmaz, mint az átlagos kenyér. Ráadásul kiváló fehérjeforrás is, ami szintén nagyon fontos, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához.
A Fibréből készült termékek másik fontos előnye, hogy mivel fehér színűek, nagyon népszerűek a gyermekek körében, akik sokszor idegenkednek a magvas, barna termékektől. Éppen ezért a Fibre nagyon jól beilleszthető a közétkeztetésbe is, ami állandó és kiszámítható bevételt jelenthet egy pékség számára.
A Fibréből sokféle termék készíthető: a skála a baguette-től kezdve a pogácsán és croissant-on keresztül egészen a szendvicsalapokig terjed. E sokoldalúságnak köszönhetően egyszerűen bővíthető a szakboltok kínálata egészségesebb, finom termékekkel.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.