Kandírozott narancsív
A kandírozott narancsív egyre kedveltebb dekorációs elem a cukrászatban. A Zeelandia által forgalmazott narancsív különlegessége, hogy a gyümölcs a kandírozás után is megőrzi eredeti ízét, zamatát és roppanósságát. A termék további előnye, hogy a kandírozásnak köszönhetően 3 év a szavatossági ideje. A kandírozott narancsív kiválóan alkalmas díszítésre, de csokoládéval mártva önmagában is különleges ínyencség. A merészebb, karakteresebb ízek kedvelői aszalványként ledarálva töltelékként is alkalmazhatják – méghozzá a cukrászsüteményekben és a finompékáruban egyaránt.
Egész amaréna meggy szárral
Ez a termék igazi kuriózum, ami hihetetlenül látványossá és egyedivé varázsolja az ezzel díszített desszertet. A különleges gyártási technológiának köszönhetően a meggy szára megmarad a feldolgozás során, miközben a magot egy speciális eljárással eltávolítják a gyümölcs belsejéből. A Zeelandia amaréna meggye igazán elegáns dekoráció nemcsak a cukrásztermékekhez, hanem a sütőipari kreációkhoz is, ahogyan azt mi is bemutatjuk a Zeema magazin 5let pékeknek rovatában.
Mandulaliszt és pirított mandulaliszt
A mandulaliszt igazi áttörést jelent a cukrászatban, és nem csak a gluténérzékeny vevőknek szánt süteményekben. Elsősorban a macaron gyártás alapanyaga, de a cukrászatok ma már egyre szélesebb körben alkalmazzák, például a francia jellegű piskótás termékek: a madeleine, a financier, a mandulás piskótás tészták, vagy egyéb omlós tészták, kekszes termékek, tartlette gyártásánál. Népszerű még töltelékek készítésénél is, amire jó példa a mandulás croissant. Szerkezete finom szemcséjű, ami azért előnyös, mert így könnyebben feldolgozható. A Zeelandia által felhasznált mandula Szicíliából származik, mert Olaszországban nagy hagyományuk van az olajos-magvas termékeknek, elsősorban a mandulának, ami garancia a termék kifogástalan minőségére. A kínálatban a mandulaliszt pirított változata is megtalálható, ha extra zamattal szeretnénk gazdagítani a késztermék ízét.
We think you use an outdated browser. One that can't handle HTML5 properly. This magazine is made with Magzmaker, the online magazine cms, that uses modern techniques based on HTML5. We hope that you can install either the latest version of Internet Explorer, Google Chrome or Mozilla Firefox. These browsers allow you to view this magazine smoothly.
Download the latest version of Internet Explorer hier.
Download the latest version of Firefox hier.
Download the latest version of Chrome hier.